Benvolgudes famílies,

Molts de vosaltres ja sabeu que l’any passat vam iniciar un concurs de vídeo ciència a l’escola per tal d’aconseguir que tots els alumnes s’impliquessin en un experiment científic senzill.

Aquest any, tot i les circumstàncies que estem vivint, volem continuar amb la 2ª edició d’aquest concurs. És per això que us passem aquesta informació que us ajudarà a planificar quin experiment o experiments podeu fer amb els vostres fills i filles i així poder participar als dos concursos d’una forma molt educativa i divertida.

Les dates per fer i entregar aquests vídeos, tal i com diu la pàgina Repte i Experimenta, seran a partir d’avui, i durant el temps que duri el confinament degut a la pandèmia del COVID-19.

En el document que obrireu, veureu de quina manera podeu participar en els dos concursos.

Animeu-vos a participar!

D’altres articles que us poden interessar…

Comiat alumnat 4t ESO

Comiat alumnat 4t ESO

Estimats i estimades alumnes de 4t d’ESO,Donat que, aquest any, la COVID 19 ens ha robat les abraçades reals, us volem fer arribar una altra abraçada molt càlida i molt especial formada per paraules i records, perquè el vostre viatge per l’escola Sant...

Petit Príncep

Petit Príncep

Aquí podeu veure el resultat d’un projecte de lectura dels alumnes de 1r d’ESO fet durant el confinament.

Acabem un curs diferent…

Acabem un curs diferent…

Ha arribat l’últim dia de curs! Els alumnes de 1r d’ESO hem fet una activitat molt xula que volem compartir amb tothom!! Volem que hi entreu i gaudiu amb nosaltres.