2n de primària vam visitar «La granja» de Santa Maria de Palautordera per tal de concloure l’engranatge dels animals que havíem començat el 2n trimestre. 

Va ser tota una experiència perquè feia moltíssim temps que no podíem sortir de l’escola amb les companyes i els companys i ens en moríem de ganes. Fins i tot el viatge en autocar ens va semblar emocionant!

Un cop allà vam poder gaudir moltíssim tocant animals, muntant en carro, anant a cavall i ajudant a una fada que ens vam trobar al bosc! Ni la pluja va poder aigualir-nos la festa. Vam acabar el dia parlant sobre què era el que més ens havia agradat i com ens havíem sentit. Tot plegat va ser una experiència fantàstica!

D’altres articles que us poden interessar…

Storytelling The Detective Dog

Storytelling The Detective Dog

Els alumnes de 4t de primària ens endinsem en una història engrescadora protagonitzada per un gos detectiu amant dels llibres. 

Excursió a Can Rigol

Excursió a Can Rigol

Per fi hem fet la nostra primera excursió a Primària!! Patíem pel temps.. però va sortir un dia lluminós. Van anar a Can Rigol, un lloc preciós. Van treballar l'hort, van veure animals, van jugar amb cabanes, al sorral... van arribar a casa amb una...