Jesús, l’ambient del Nadal ja és aquí: els aparadors plens de regals, els carrers il·luminats i les nadales fa dies que marquen el compàs. En els grans magatzems preparen les ofertes i les famílies programen com i a on reunir-se per passar uns dies de descans. Uns altres, els envaeix la tristesa, els records… o el buit d’algunes persones que ja no hi són…

I jo, Jesús? Com sento el Nadal en el meu cor? Com acullo a Déu que es fa proper? Per què Jesús es fa tendresa per a mí?

És Nadal i no voldria que aquests dies passessin com d’altres de la meva vida, plens de sorolls, de preses, de grans campanyes publicitàries… En el meu cor, Jesús, li fa falta silenci i pau per trobar-me amb la veritat més profunda, amb les persones que estimo i acollir la màgia del Nadal, deixant que el Naixement de Jesús ompli el nostre interior. 

El Nadal se sent al cor i només amb el cor podem transmetre la seva veritable màgia!

Tot i que aquest any tampoc hem pogut celebrar l’eucaristia a l’esglèsia com és costum, tots els alumnes i mestres de l’escola hem fet la nostra celebració a la capella. A continuació us mostrem algunes imatges, però abans agraïr i esmentar el treball i l’esforç que han estat fent els alumnes de 6è per realitzar la representació de la missa i els alumnes de 2n de l’ESO amb el cor de cants. Esperem que l’any vinent puguem gaudir-ho!

ELS MILLORS DESITJOS!  BONES FESTES!  BON NADAL A TOTHOM!

D’altres articles que us poden interessar…

P3 VA AL MERCAT

P3 VA AL MERCAT

Els Peixos i les Tortugues van al mercat de Collblanc i fan una macedònia deliciosa!

Tots som torres de la mateixa humanitat

Tots som torres de la mateixa humanitat

Enhorabona a tots els alumnes de 2n d’ESO pels projectes que heu creat i, també, felicitats a les professores Mireia Gento i Clàudia González per la implicació i dedicació a l’hora de realitzar el projecte conjunt.