Ens passem la vida esperant senyals o intervencions en les quals percebem clarament la presència de Déu, i no veiem que cada dia, en les nostres actituds i les dels nostres germans, podem reconèixe’l a Ell. Els missioners ens ensenyen precisament això: viure seguint l’estil de vida de Jesús és la millor manera de transmetre l’amor del Pare per cadascun de nosaltres.

Al llarg de la setmana passada hem estat recordant a l’escola les missions i el treball de l’Esglèsia. Ens ha agradat conèixer la Campanya del Domund d’aquest any: «EXPLICA EL QUE HAS VIST I SENTIT» on el Papa Francisco ens convida a «fer-nos càrrec» i a dónar a conèixer allò que tenim al cor; «no podem deixar de parlar del que hem vist i sentit». Així que, cada vegada més, anem assumint la nostra responsabilitat!

A continuació us mostrem un petit vídeo amb algunes experiències de missioners, entre elles la de la germana Marisol de la nostra Congregació, que  ens ajuda a comprendre que la millor manera d’explicar les coses és amb la nostra pròpia manera d’actuar. Esperem que us agradi!

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

I3 VA DE CONCERT!

I3 VA DE CONCERT!

Els peixos i les tortugues gaudeixen amb l’espectacle Cromàtic