El passat 31 de gener, l’alumnat de secundària va celebrar per 5è any consecutiu la ja tradicional cursa solidària i saludable al parc de la Maternitat de Barcelona. Un dia d’allò més esportiu i amb un clima perfecte doncs, enguany, el cel serè i blau amb un sol radiant i calorós ens va acompanyar durant tota la jornada.

Quatre alumnes voluntaris de 4t d’ESO van venir abans al col·legi per tal d’ajudar amb la preparació i muntatge final al mateix parc i a les 10 en punt arribaven la resta de participants. 1r de l’ESO brillava per la seva eufòria i emoció; era el primer any que hi participava. Els nervis formaven part d’aquest dia: “ sabrem fer el recorregut?, ens cansarem molt? Què passa si guanyo…?” aquestes i moltes altres preguntes engolien la ment de l’alumnat més petit de secundària. Aviat es va donar el tret de sortida i amb ell la meitat dels nens i nenes de 1r van sortir corrents.

I diem la meitat perquè aquest any hi havia una novetat, la cursa es feia per parelles i això obligava a passar-se un testimoni, treballant així els relleus, el treball en equip i la cooperació. Tot i que ja ho treballem diàriament a classe, hem d’aprendre que en l’esport també és molt important per intentar arribar ben lluny plegats!.

Aviat acabava 1r de  l’ESO i donàvem lloc als següents participants en ordre descendent de cursos. Els més grans, una mica adormissats també van córrer tant com van poder, uns altres deixaven que les sabatilles esportives freguessin el terra escampant la pols.

Eren les 12 quan acabaven la jornada repartint els respectius premis a les categories guanyadores i amb una foto de cloenda de tot/es els/les participants. Un any més, volem agrair al Restaurant Rocxi Sant Joan per la seva col·laboració amb les aigües, fruita i barreta energètica que hem pogut repartir a tothom.

Gràcies per la vostra participació i fins l’any que ve!

D’altres articles que us poden interessar…

Preparem un pla de treball individual 3r d’ESO

Preparem un pla de treball individual 3r d’ESO

L’alumnat de 3r d’ESO treballa per conèixer totes les possibilitats que te el nostre cos per millorar-lo i mantenir-lo. Durant la primera avaluació vam estar treballant diferents exercicis de condició física centrats en les cames, abdominals i gluti. A la segona...

Entrenem amb l’alumnat de 4t d’ESO

Entrenem amb l’alumnat de 4t d’ESO

La setmana passada, l'alumnat de 4t d'ESO va preparar diferents exercicis per treballar zones del nostre cos. Cada alumne tenia una zona diferent a treballar, de tal manera que van sortir-ne 5:EscalfamentExercicis de tren inferior (cames i gluti)Exercicis...

Ombres Xineses

Ombres Xineses

L’alumnat de 3r i 4r d’ESO han estat fent diferents representacions artístiques d'expressió corporal a partir d'ombres Xineses. Des del departament d'educació física intentem que l’alumnat busqui altres maneres de comunicar-se i expressar-se és per això que aquest...