El lema del DOMUND d’aquest any 2020 ha estat “Aquí em tens, envia-m’hi”. Aquesta frase apareix a la Bíblia, quan Déu veu que la gent no el coneix i es pregunta: A qui puc enviar-los? Llavors, el profeta Isaïes que sí ha conegut a Déu, li respon: envia-m’hi. I això mateix és el que ha respost cada missioner.

Des de que Jesús va enviar als seus deixebles per ser els seus testimonis arreu del món, la història de l’Església s’ha anat entreteixint amb milers d’enviaments de missioners. Per mitjà d’ells, l’Església pot presentar la Bona Nova en tot el món i estar amb els que més pateixen, també en aquests temps de la pandèmia del Covid-19.

El passat 18 d’octubre va ser el dia del DOMUND, dia en que l’Església té present especialment la causa missionera , i ens recorda que tots estem cridats a participar activament en la missió.

Tots vosaltres també heu fet de missioners amb la vostra ajuda, amb les vostres aportacions que han sumat un total 695,72 euros fan possible que l’Església continuï sostenint 26.900 institucions socials: hospitals, residències d’avis, orfenats, … i 119.200 escoles.

Gràcies por la vostra generositat, perquè la vostra contribució porta l’AMOR de JESÚS a tots els racons del planeta que més ho necessiten.

Aquí em tens, envia-m’hi

 

 

 

 

 

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

Sortida 1r ESO

Sortida 1r ESO

El passat dia 29 d’octubre els alumnes de primer de l’ESO vam anar a L’Espluga del Francolí per visitar una de les coves més grans d’Europa.