La setmana passada, l’alumnat de 4t d’ESO va preparar diferents exercicis per treballar zones del nostre cos. Cada alumne tenia una zona diferent a treballar, de tal manera que van sortir-ne 5:

  • Escalfament
  • Exercicis de tren inferior (cames i gluti)
  • Exercicis de tren superior (braços, esquena)
  • Exercicis de core (abdominals)
  • Estiraments finals i tornada a la calma. 

Amb tots els vídeos hem pogut fer un muntatge i, aquesta setmana l’alumnat de 4t ha estat el protagonista en les sessions virtuals d’educació física! Ells han fet de monitors esportius, guiant i explicant l’exercici. Tota la ESO ha pogut gaudir dels exercicis i han pogut observar que, l’alumnat de 4t té molts coneixements i fa unes explicacions i exemplificacions excel·lents!

Si algú més menut ho vol fer, ho pot provar sense problemes, únicament que no estigui tants segons desenvolupant els exercicis!

 

D’altres articles que us poden interessar…

Preparem un pla de treball individual 3r d’ESO

Preparem un pla de treball individual 3r d’ESO

L’alumnat de 3r d’ESO treballa per conèixer totes les possibilitats que te el nostre cos per millorar-lo i mantenir-lo. Durant la primera avaluació vam estar treballant diferents exercicis de condició física centrats en les cames, abdominals i gluti. A la segona...

Ombres Xineses

Ombres Xineses

L’alumnat de 3r i 4r d’ESO han estat fent diferents representacions artístiques d'expressió corporal a partir d'ombres Xineses. Des del departament d'educació física intentem que l’alumnat busqui altres maneres de comunicar-se i expressar-se és per això que aquest...