La setmana passada, l’alumnat de 4t d’ESO va preparar diferents exercicis per treballar zones del nostre cos. Cada alumne tenia una zona diferent a treballar, de tal manera que van sortir-ne 5:

  • Escalfament
  • Exercicis de tren inferior (cames i gluti)
  • Exercicis de tren superior (braços, esquena)
  • Exercicis de core (abdominals)
  • Estiraments finals i tornada a la calma. 

Amb tots els vídeos hem pogut fer un muntatge i, aquesta setmana l’alumnat de 4t ha estat el protagonista en les sessions virtuals d’educació física! Ells han fet de monitors esportius, guiant i explicant l’exercici. Tota la ESO ha pogut gaudir dels exercicis i han pogut observar que, l’alumnat de 4t té molts coneixements i fa unes explicacions i exemplificacions excel·lents!

Si algú més menut ho vol fer, ho pot provar sense problemes, únicament que no estigui tants segons desenvolupant els exercicis!

 

D’altres articles que us poden interessar…

Comiat alumnat 4t ESO

Comiat alumnat 4t ESO

Estimats i estimades alumnes de 4t d’ESO,Donat que, aquest any, la COVID 19 ens ha robat les abraçades reals, us volem fer arribar una altra abraçada molt càlida i molt especial formada per paraules i records, perquè el vostre viatge per l’escola Sant...

Petit Príncep

Petit Príncep

Aquí podeu veure el resultat d’un projecte de lectura dels alumnes de 1r d’ESO fet durant el confinament.

Acabem un curs diferent…

Acabem un curs diferent…

Ha arribat l’últim dia de curs! Els alumnes de 1r d’ESO hem fet una activitat molt xula que volem compartir amb tothom!! Volem que hi entreu i gaudiu amb nosaltres.