L’estil de vida actual ens fa difícil dedicar el temps a les persones que més ens importen. Les nombroses estones que passem amb les xarxes socials, amb les sèries, amb el mòbil, amb les pantalles… ens priven d’ estar en contacte amb les persones que realment estimem. Quant de temps dediquem a la gent que estimem?

L’època nadalenca ens ajuda a conscienciar-nos de la necessitat de veure’ns més amb la família i els amics i deixar de banda totes aquelles activitats que no ens omplen realment i no ens fan sentir feliços. Dediquem el temps a les persones i siguem solidaris per omplir el nostre cor d’amor i felicitat en aquest temps de Nadal!

Avui hem celebrat l’Eucaristia de Nadal amb les famílies de l’escola i hem gaudit d’una estona de germanor. Hem pres consciència del millor regal que ens va deixar Déu i l’hem rebut, un any més, amb alegria a dins del nostre cor. Els alumnes de 6è ens han endinsat en la veritable història de la tradició de l’arbre de Nadal. Ha estat fantàstic! Volem agrair la col·laboració i la participació a tots els que ho han fet possible. Enhorabona als membres de la coral i als artistes de la representació!!!

Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no

es perdi cap dels qui creuen en Ell, sinó que tinguin vida eterna.

Ara és un temps de regals, amb aquest gest de donar i rebre un regal volem expressar el  nostre  amor. Per  tant, el  més  significant  per  a  nosaltres  és l’amor que hi ha al darrera, no tant el regal per ell mateix. Aquests dies anem atrafegats  pensant  que  podem regalar,  que pot  agradar  més a  aquest, a aquest altre, pensant  en  la  persona  concreta  a  qui  va  dirigit, fins  i  tot  ens imaginem la cara que farà quan el rebrà, esperant aquest moment amb delit.

Doncs bé,  el  primer de  tots  els regals de  Nadal, ens  el  va  fer  Déu i  també pensant en cadascun de nosaltres, en els nostres rostres… el primer regal no ens  va  arribar  embolicat amb  papers  de  colors,  perquè  el  que Déu ens  va regalar va  ser el  seu  fill  Jesús,  perquè  ens  estima  i  no  vol  que  ens  perdem cap  de  nosaltres,  sinó  que  visquem  per  sempre  en  Ell.  Aquest  és  el millor regal de  Nadal,  Ell  és  el  Nadal.  Jesús  ens porta l’amor, la pau, la  tendresa, només cal que l’acollim al nostre cor i ens donarà vida autèntica per sempre.

Aquest Nadal, rebem amb alegria el regal que Déu ens envia!

BON NADAL PER TOTHOM!!!

D’altres articles que us poden interessar…

JOAN COLLELL

JOAN COLLELL

Celebrem l’aniversari del naixement del nostre fundador

Robòtica al districte

Robòtica al districte

Els alumnes de robòtica de segon i tercer d’ESO hem anat al Centre cívic Pere Quart a participar en la Micro First Lego League.