El dilluns ens vam reunir per celebrar un dia molt especial per nosaltres: la festa de la nostra escola. I, després d’estar un temps sense poder juntar-nos tots plegats, ho vam fer com és costum: amb una eucaristia i un berenar de germanor al pati de l’escola. El Cor de Jesús va ser el centre de l’eucaristia; de la mateixa manera que l’hem tingut present al llarg de tot el curs. Ha estat el nostre model a seguir i ha anat enriquint els nostres valors. Volem tenir un cor feliç, responsable, agraït, empàtic, comprensiu, generós… com el de Jesús. Per això, cada dia fem que el nostre cor bategui més a prop Teu. 

Gràcies pel teu gran amor, Jesús. Enguany, celebrem amb goig la festa del Sagrat Cor!

 

Moltíssimes gràcies a tots els que vau fer possible aquesta emotiva eucaristia. Gràcies a tots els alumnes que vau participar i als qui ens vau acompanyar; i als mestres i a les famílies per compartir aquesta tarda de celebració.

I, amb aquest final de l’eucaristia tan emotiu, us animem per retrobar-nos el curs vinent! Perquè, com diu la cançó, som uns afortunats de tenir-nos els uns als altres i hem de gaudir d’aquestes estones junts. Fins el curs vinent! Bon estiu famílies!

«Qué bonito es saber qué siempre estás ahí
 quiero que sepas que voy a cuidar de ti.
 Qué bonito es querer y poder confiar,
 afortunado yo por tener tu amistad.»

 

D’altres articles que us poden interessar…

SORTIDA AL MERCAT

SORTIDA AL MERCAT

Els peixos i les tortugues van al Mercat de Collblanc amb l’alumnat de 3r d’ESO.