educació primària

Cicle Inicial

Els mestres acompanyem els nens i nenes en el seu creixement personal dins d’un ambient de confiança i motivador que afavoreix el desenvolupament de l’autonomia personal i de la seva autoestima, alhora que construeixen aprenentatges.

Engranatges (ABP)

El treball per projectes és un conjunt de  reptes per tal de promoure l’autonomia, l’aprenentatge competencial i el treball cooperatiu.

Pla lector

La lectura és la base de l’aprenentatge, un recurs, un instrument necessari en totes les activitats diàries.

Per això, a més a més de la mitja hora diaria, s’inicia a 1r la biblioteca d’aula amb l’objectiu de crear l’hàbit lector i fomentar la imaginació  tot gaudint de la lectura.

Learning English

Comencen a treballar l’anglès partint de la llengua oral fent-la servir per situacions de comunicació a l’aula, però començant ja a escriure algunes paraules.

Comptem amb la presència d’una auxiliar de conversa nativa amb la que els alumnes parlen i juguen cada setmana.

Educació en valors

L’escola no és només font de coneixement, sinó font de vida. Els valors ocupen una part important de l’educació des que s’inicia l’etapa escolar. El compromís i el ser conscient i competent són actituds que es treballen a partir de diferents dinàmiques en les que es fomenten el respecte, la responsabilitat, el diàleg, la tolerància, l’acceptació d’un mateix i l’autoestima. Un dels nostres objectius és que els nostres alumnes tinguin oportunitats d’aprendre a ser feliços.

Natació

L’activitat física és molt important pel desenvolupament psicomotor dels  nostres nens. 

A partir de 1r de primària gaudeixen d’una sessió setmanal de natació on perden la por a l’aigua, aprenen a nedar, perfeccionen els diferents estils i gaudeixen d’estones lúdiques.

i

Blog

 

Actualitat

Què estem fent al Cicle Inicial?

Sant Jordi 2022

Sant Jordi 2022

El 22 d’abril vam celebrar els Jocs Florals a l’escola amb categories literària, artística i fotogràfica.

A 2n coneixem millor els animals!

A 2n coneixem millor els animals!

Aquest trimestre a 2n hem treballat els animals. Hem pogut conèixer el seu hàbitat, la seva reproducció, l'alimentació i moltes dades més que ens han convertit en unes expertes en la matèria. El nostre objectiu final ha estat crear un diorama on es representés tot el...