educació primària

Cicle Mitjà

A Cicle Mitjà els alumnes segueixen adquirint habilitats i competències per garantir un procés educatiu integral.

Engranatges (ABP)

El treball per projectes, és una  metodologia que  ens permet desenvolupar les diferents competències a través de l’experimentació i la investigació del propis alumnes. Potenciem el treball cooperatiu,  fomentem l’autonomia i la motivació per aprendre.

Pla lector

La lectura és l’eix vertebrador de l’aprenentatge.

Tenim com a objectiu afavorir el desenvolupament de la competència lectora i  crear l’hàbit de respecte i cura dels llibres

Learning English

L’expressió oral va millorant i aprofundint a la classe de Games & Plays on fem jocs i preparem obres de teatre. L’expressió escrita també va augmentant i ja poden escriure frases senzilles.

Comptem amb la presència d’una auxiliar de conversa nativa amb la que els alumnes parlen i aprenen noves expressions cada setmana.

A final del cicle mitjà presentem alguns alumnes als exàmens oficials de Cambridge.

Educació en valors

L’escola no és només font de coneixement, sinó font de vida. Els valors ocupen una part important de l’educació des que s’inicia l’etapa escolar.

El compromís i el ser conscient i competent són actituds que es treballen a partir de diferents dinàmiques  que fomentem el respecte, la responsabilitat, el diàleg, la tolerància, l’acceptació d’un mateix.  l’autoestima… Volem que els nostres alumnes tinguin oportunitats d’aprendre a ser feliços.

i

Blog

Actualitat

Què estem fent al Cicle Mitjà?

Vivim les ciències a l’escola!

Vivim les ciències a l’escola!

En motiu del  DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I LA NENA A LA CIÈNCIA que se celebra cada any l’11 de Febrer, ho hem celebrat a l’escola

VIVIM LA JORNADA DE LA PAU

VIVIM LA JORNADA DE LA PAU

L’escola celebra la jornada de la Pau i No – Violència amb el lema: “ Un camí cap a la pau”.