educació primària

Cicle Mitjà

A Cicle Mitjà els alumnes segueixen adquirint habilitats i competències per garantir un procés educatiu integral.

Engranatges (ABP)

El treball per projectes, és una  metodologia que  ens permet desenvolupar les diferents competències a través de l’experimentació i la investigació del propis alumnes. Potenciem el treball cooperatiu,  fomentem l’autonomia i la motivació per aprendre.

Pla lector

La lectura és l’eix vertebrador de l’aprenentatge.

Tenim com a objectiu afavorir el desenvolupament de la competència lectora i  crear l’hàbit de respecte i cura dels llibres

Learning English

L’expressió oral va millorant i aprofundint a la classe de Games & Plays on fem jocs i preparem obres de teatre. L’expressió escrita també va augmentant i ja poden escriure frases senzilles.

Comptem amb la presència d’una auxiliar de conversa nativa amb la que els alumnes parlen i aprenen noves expressions cada setmana.

A final del cicle mitjà presentem alguns alumnes als exàmens oficials de Cambridge.

Educació en valors

L’escola no és només font de coneixement, sinó font de vida. Els valors ocupen una part important de l’educació des que s’inicia l’etapa escolar.

El compromís i el ser conscient i competent són actituds que es treballen a partir de diferents dinàmiques  que fomentem el respecte, la responsabilitat, el diàleg, la tolerància, l’acceptació d’un mateix.  l’autoestima… Volem que els nostres alumnes tinguin oportunitats d’aprendre a ser feliços.

i

Blog

Actualitat

Què estem fent al Cicle Mitjà?

Storytelling The Detective Dog

Storytelling The Detective Dog

Els alumnes de 4t de primària ens endinsem en una història engrescadora protagonitzada per un gos detectiu amant dels llibres. 

11 F, dia de la dona i la ciència

11 F, dia de la dona i la ciència

El passat 11 de febrer vam despertar en tots nosaltres la importància de les dones en els avenços de la ciència i el poc reconeixement que fins ara han tingut.

Investiguem el nostre cos!

Investiguem el nostre cos!

Els alumnes de tercer de primària estem duent a terme el nostre segon projecte: Què hem de fer per créixer sans? I per aquest motiu hem estat investigant com és el nostre cos.