L’alumnat de 3r i 4r d’ESO han estat fent diferents representacions artístiques d’expressió corporal a partir d’ombres Xineses. Des del departament d’educació física intentem que l’alumnat busqui altres maneres de comunicar-se i expressar-se és per això que aquest treball a partir d’ombres ens mostra una altre realitat a la que no estem acostumats.

En aquests dies de confinament  hem d’aprendre a escolar i a mirar més enllà per entendre als més petits de la casa. No sempre és fàcil acompanyar-los en tot però han de trobar el seu espai de desconnexió i d’expressió.

Us motivem a tots i totes a seguir treballant per tal que l’expressió i la comunicació corporal es mogui per les vostres llars i aprendre una altre manera de comunicar-vos sense necessitat de parlar.

Explicació del video. Nicole Valeria Tafur 3rA d’ESO

Al principi, una gimnasta està entrenant, i fent un element es lesiona. Va a urgències, amb tan mala sort que el metge li diu que dintre de tres setmanes tornarà a caminar, però no podrà fer gimnàstica mai més. Ella, es posa molt trista, però pensa que cap lesió la pot derrotar. Quan passen les tres setmanes, ella comença a entrenar per a una competició. Arriba la competició i ho fa perfecte, així que la guanya. S’adona de que ningú et pot limitar, si t’agrada el que fas, farás el màxim esforç per seguir fent-ho. 

Explicació del video. Sara Reyes 4t A ESO

La cançó parla d’una noia que li diu a la seva parella que sent coses per una altra persona. La noia diu que és una mal tipus de papallones, y que per molt que li sàpiga malament, ho ha de confessar i deixar de ocultar-li el que sent per la altra persona.

D’altres articles que us poden interessar…

Preparem un pla de treball individual 3r d’ESO

Preparem un pla de treball individual 3r d’ESO

L’alumnat de 3r d’ESO treballa per conèixer totes les possibilitats que te el nostre cos per millorar-lo i mantenir-lo. Durant la primera avaluació vam estar treballant diferents exercicis de condició física centrats en les cames, abdominals i gluti. A la segona...

Entrenem amb l’alumnat de 4t d’ESO

Entrenem amb l’alumnat de 4t d’ESO

La setmana passada, l'alumnat de 4t d'ESO va preparar diferents exercicis per treballar zones del nostre cos. Cada alumne tenia una zona diferent a treballar, de tal manera que van sortir-ne 5:EscalfamentExercicis de tren inferior (cames i gluti)Exercicis...