educació infantil

P3-Peixos i Tortugues

El curs de P3 significa començar un nou camí pels més menuts de l’escola.

Adaptació

Afavorim l’adaptació i la convivència tenint en compte uns hàbits i unes normes basades en valors com el respecte, la tolerància, l’amistat, l’estima, el compartir i l’autonomia personal.

Aprenentatges

Aprenem des d’un enfoc globalitzador respectant la individualitat de cada nen i desenvolupant al màxim les seves capacitats, sense deixar de banda el treball de les emocions molt present en aquesta etapa.A P3 basem l’aprenentatge en la llengua oral seguint els models que ens aporten els contes, les històries i les cançons.

La lectoescriptura comença amb un treball de psicomotricitat fina manipulant diferents materials i acabant escrivint el nostre nom.

El llenguatge matemàtic parteix sempre de l’experimentació.

Treball per Projectes (ABP)

        El treball per projectes ajuda els nens a ser més autònoms i a aprendre a pensar per ells mateixos.

Anglès

Iniciem l’aprenentatge d’una llengua estrangera tot jugant i cantant cançons.

i

Blog

 

Repte 1. Cuinem #unvirusnoensatura

Repte 1. Cuinem #unvirusnoensatura

Hola famílies!Com ja sabeu, des de les nostres xarxes socials estem duent a terme diferents reptes per fer a casa en família. Aquí teniu un vídeo amb el recull de tot el que ens vau enviar pel repte 1, que consistia en cuinar un plat típic del vostre país o regió.Ens...

Fem grafismes!

Fem grafismes!

Experimentem amb diferents materials i fem grafismes.

Pau i Solidaritat

Pau i Solidaritat

Durant la Setmana de la Pau i la Solidaritat, es va participar en la recollida de diners pel centre "Mita Roga" a Caaguazú (Paraguai). El projecte educatiu té com a objectiu: reforç escolar, jocs didàctics, ensenyar hàbits d'higiene, orientació i suport a les mares......

EXCURSIÓ A CAN RIGOL!

EXCURSIÓ A CAN RIGOL!

Aquest dimecres els alumnes d’educació infantil hem anat d’excursió a Can Rigol!