L’alumnat de 3r d’ESO treballa per conèixer totes les possibilitats que te el nostre cos per millorar-lo i mantenir-lo.
Durant la primera avaluació vam estar treballant diferents exercicis de condició física centrats en les cames, abdominals i gluti. A la segona avaluació, havien de reproduir uns exercicis per aprendre i conèixer la musculatura implicada. Aquesta tercera avaluació ja han aconseguit tots els coneixements necessaris i els han posat en pràctica. Cada alumne/a havia de donar consells a una persona en concret inventada per la professora havia de fer-li un vídeo recomanant una sèrie d’exercicis. Voleu veure quins propostes més originals i més ben fetes han realitzat??

No us ho perdeu!

Paola Hidalgo (3r ESO B) Cas que ha de resoldre: La parella de la teva germana, té 25 anys i li encanta fer esport. Tots els caps de setmana surt en bicicleta o fa competicions de diferents modalitats esportives. Va al gimnàs 3 cops per setmana però no té una rutina ben marcada; es a dir, fa el que vol (cada dia una cosa diferent…). Com que sap que a Educació Física heu estat treballant exercicis de condició física, et demana que li recomanis 4 exercicis per millorar/mantenir diferents zones de tot el cos. (cames, abdominals, pectorals…) Quins exercicis li recomanaries? Quantes sèries i quantes repeticions hauria de fer? Per ajudar-te i fer-ho millor, pots contrastar la informació a internet!

Miguel Rodríguez (3r ESO B) Cas que ha de resoldre: La teva cosina Sílvia, que ara viu a Anglaterra, té 18 anys i s’ha assabentat que a les classes d’Educació Física esteu treballant la condició física. Diu que vol tenir uns abdominals ben marcats però no sap quins exercicis ha de realitzar ni com. Diu que pot fer exercici tots els dies de la setmana menys els dissabtes. A banda del que et demano en la part superior, digues quins són els 4 exercicis que li recomanaries, quants dies a la setmana creus que hauria de fer (i perquè) i quantes sèries serien les recomanables. Pots contrastar la informació a internet per a que et sigui d’ajuda!

D’altres articles que us poden interessar…

Comiat alumnat 4t ESO

Comiat alumnat 4t ESO

Estimats i estimades alumnes de 4t d’ESO,Donat que, aquest any, la COVID 19 ens ha robat les abraçades reals, us volem fer arribar una altra abraçada molt càlida i molt especial formada per paraules i records, perquè el vostre viatge per l’escola Sant...

Petit Príncep

Petit Príncep

Aquí podeu veure el resultat d’un projecte de lectura dels alumnes de 1r d’ESO fet durant el confinament.

Acabem un curs diferent…

Acabem un curs diferent…

Ha arribat l’últim dia de curs! Els alumnes de 1r d’ESO hem fet una activitat molt xula que volem compartir amb tothom!! Volem que hi entreu i gaudiu amb nosaltres.