En aquest primer trimestre els i les alumnes de 4t d’ESO hem iniciat el projecte “Què serà de la meva vida”. Ens fa molta il·lusió explicar-vos en què consisteix!

A la primera part del projecte hem reflexionat sobre els nostres punts forts i punts febles per tal de conèixer-nos millor i poder desenvolupar tot el nostre potencial. Per dur-lo a terme hem treballat a través de l’espai virtual Mywaypass (https://www.mywaypass.com) eina gamificada molt interessant i divertida.

A la segona part d’aquest, hem après quin són els itineraris acadèmics existents a Catalunya a través de la pàgina web http://queestudiar.gencat.cat/es/, una xerrada d’orientació del nostre Director Jordi Amatller i un taller d’orientació amb la col·laboració del Punt JIP.

Però aquí no s’acaba el projecte, ja que aquest conclourà amb un vídeo on cadascun de nosaltres explicarem tot allò que hem après en aquest projecte de la forma més creativa possible i adaptant-nos a la situació actual en la que ens trobem. Aquest vídeo l’explicarem a l’alumnat de 3r per tal de poder-los orientar en el seu futur acadèmic-laboral.

D’altres articles que us poden interessar…

Sant Jordi 2022

Sant Jordi 2022

El 22 d’abril vam celebrar els Jocs Florals a l’escola amb categories literària, artística i fotogràfica.