Els elefants i les girafes ja hem acabat el nostre projecte d’investigació de les FORMIGUES! Ha estat tot un descobriment i ho hem viscut molt il·lusionats des del primer dia que va arribar una capsa que no sabíem que hi havia a dins. Vam descobrir que era una formiguer! I des d’aleshores se’ns va plantejar un nou repte: Com són les formigues?

Al llarg d’aquest trimestre hem descobert com és un formiguer per dins, les parts del cos de les formigues, hem pogut observar amb les lupes, el cicle de vida de les formigues, ja que teníem ous i poc a poc han anat sortint de les larves i les pupes les noves formigues i també sabem quins tipus de formigues hi ha dins d’un formiguer i quina és la seva feina.

Hem recollit tota la informació en un pòster per poder explicar a les famílies les nostres descobertes i també hem creat una formiga perquè ens faci companyia durant l’estiu!

D’altres articles que us poden interessar…

JOAN COLLELL

JOAN COLLELL

Celebrem l’aniversari del naixement del nostre fundador

Robòtica al districte

Robòtica al districte

Els alumnes de robòtica de segon i tercer d’ESO hem anat al Centre cívic Pere Quart a participar en la Micro First Lego League.