Els divendres 20 de maig, calorós com un dia de ple estiu, els de 1r d’ESO vam anar al Canal Olímpic per fer unes activitats esportives.

Escalfàvem amb la caminada de l’estació al recinte. Després d’un bon esmorzar ens vam convertir en Robin Hoods, Legolas, Mérida o Katniss Everdeen… o en prehistòrics. Alguns van donar a la diana, la punteria d’altres no va ser tan bona, però tots vam gaudir d’aquesta activitat lúdica. Encara que sembla senzill, us podem assegurar que fer el blanc, és gairebé tan complicat com divertit.

En la següent activitat es vam remuntar a uns 5.000 anys d’antiguitat quan els pobles originaris d’Alaska van començar a utilitzar el caiac i ara nosaltres seriem els palistes d’aquestes embarcacions. Sense voler o sense voler evitar-ho alguns i algunes vam provar l’aigua, la veritat és que amb la calor que feia venir de gust una capbussada.

Una petita pausa per reposar forces amb el dinar i sobretot aigua per hidratar-nos perquè encara quedaven ganes de fer un partidet de futbol i de voleibol.

Ha estat un dia genial que no oblidarem mai!

D’altres articles que us poden interessar…