1r d’ESO vam anar al Cosmocaixa i al planetari el passat divendres 21 de febrer. Vam veure la projecció «El cel vist des de la Terra i els eclipsis» que està totalment relacionada amb el projecte d’aquesta 2a avaluació «Grècia i les estrelles». Així hem pogut aprendre aquells petits detalls que ens faltaven per consolidar el nostre projecte.

Vam tenir un dia genial ja que al Cosmocaixa hi havia moltes coses molt interessants.  També vam gaudir d’un taller de matemàtiques dins del museu.

Al migdia vam fer el nostre «característic» picnic on gaudim de tots els nostres companys i companyes. Aquí us deixem una mostra d’aquest dia!

(Ah, per cert! no us perdeu el final del vídeo on vam fer uns jocs tradicionals que potser sonaran als més grans…)

D’altres articles que us poden interessar…

Comiat alumnat 4t ESO

Comiat alumnat 4t ESO

Estimats i estimades alumnes de 4t d’ESO,Donat que, aquest any, la COVID 19 ens ha robat les abraçades reals, us volem fer arribar una altra abraçada molt càlida i molt especial formada per paraules i records, perquè el vostre viatge per l’escola Sant...

Petit Príncep

Petit Príncep

Aquí podeu veure el resultat d’un projecte de lectura dels alumnes de 1r d’ESO fet durant el confinament.

Acabem un curs diferent…

Acabem un curs diferent…

Ha arribat l’últim dia de curs! Els alumnes de 1r d’ESO hem fet una activitat molt xula que volem compartir amb tothom!! Volem que hi entreu i gaudiu amb nosaltres.