educació primària

Cicle Superior

A Cicle Superior l’aprenentatge significatiu i l’avaluació formadora permeten que els nens siguin conscients del seu procés d’aprenentatge i adquireixin competències essencials per encarar l’etapa posterior.

Engranantges (ABP)

El treball per projectes facilita que l’alumne sigui el centre i el protagonista del seu aprenentatge. D’aquesta manera esdevé més competencial i fa que doni sentit al que aprèn.

Pla Lector

El Pla Lector és un projecte viu i dinàmic  que té com a objectius principals, fomentar bons lectors que gaudeixin del que llegeixen, fer de la lectura una eina d’aprenentatge i millorar la competència lectora afavorint l’èxit educatiu.

Learning English

L’aprenentatge que ja tenim de la llengua estrangera, ens permet aprendre altres matèries en anglès com en el cas de Science.

Comptem amb la presència d’una auxiliar de conversa nativa amb la que els alumnes interactuen cada setmana aprenent a dir coses noves.

A final del cicle superior presentem alguns alumnes als exàmens oficials de Cambridge.

Educació en Valors

L’escola no és només font de coneixement, sinó font de vida. Els valors ocupen una part important de l’educació des que s’inicia l’etapa escolar. El compromís i el ser conscient i competent són actituds que es treballen a partir de diferents dinàmiques  que fomentem el respecte, la responsabilitat, el diàleg, la tolerància, l’acceptació d’un mateix.  l’autoestima… Volem que els nostres alumnes tinguin oportunitats d’aprendre a ser feliços.

i

Blog

 

Actualitat

Què estem fent al Cicle Superior?

Una capsa d’emocions

Una capsa d’emocions

Ningú no pot evitar sentir emocions tot i que potser no estem gaire acostumats a parlar-ne.

11 F, dia de la dona i la ciència

11 F, dia de la dona i la ciència

El passat 11 de febrer vam despertar en tots nosaltres la importància de les dones en els avenços de la ciència i el poc reconeixement que fins ara han tingut.