Com ja és tradició, a l’escola hem celebrat la setmana de la Pau i Solidaritat (del 24 al 28 de gener) on tota la comunitat educativa ha col·laborat en el projecte de les Germanes al poble d’Alua per ajudar als més necessitats. A l’escola s’han fet moltes activitats a cadascuna de les etapes educatives, una de les quals ha estat la V Cursa de la Pau i la Solidaritat.

Després d’un curs sense poder-la celebrar, degut a la pandèmia, l’ESO ha pogut gaudir de la V Cursa Solidària i Saludable, tot i que, degut a la situació de la COVID, l’alumnat ha corregut 1 o 2 km (segons el curs) amb el seu grup bombolla. Tot i així, ens ho hem passat d’allò més bé!

No només hem corregut, sinó que també hem pogut gaudir d’un petit esmorzar saludable (fruita) per tornar a agafar forces i seguir amb el gran dia! 

Volem destacar també la col·laboració de l’alumnat de 4t ESO en l’organització del mateix dia de la cursa i agrair a tots/es els i les alumnes que vàreu participar. Esperem que el pròxim curs poguem gaudir-la encara més! 

Aquí teniu algunes de les fotografies del gran dia:

D’altres articles que us poden interessar…

Sant Jordi 2022

Sant Jordi 2022

El 22 d’abril vam celebrar els Jocs Florals a l’escola amb categories literària, artística i fotogràfica.