Al llarg d’aquest trimestre les nenes i els nens de primer hem fet un engranatge on hem treballat el nostre barri i la nostra escola.  Hem conegut  els edificis i instal·lacions principals: el mercat, la nostra parròquia,…  Sabíeu que el Parc de la Marquesa es diu així perquè era d’una Marquesa? Interessant, oi? Hem aprés moltes coses del nostre entorn proper.

També hem treballat com conviure a la nostra escola. Hem fet equips col·laboratius Cada equip, primer ha reflexionat com ens hem de comportar en els diferents espais de la nostra escola. A partir d’aquí hem confeccionat unes normes que ens ajudin a la bona convivència entre tots ( a la classe, al pati, a les escales i als passadissos,  al lavabo i a la piscina). Hem elaborat uns murals que hem compartit amb una exposició oral amb els companys de 2n, 3r i 4t de Primària.

Hem gaudit del treball en equip, per conèixer el barri i intentar millorar la convivència entre tots i totes.

Aqui podreu veure el nostre treball.

Mestres de primer de primària

 

 

D’altres articles que us poden interessar…

P3 VA AL MERCAT

P3 VA AL MERCAT

Els Peixos i les Tortugues van al mercat de Collblanc i fan una macedònia deliciosa!

Tots som torres de la mateixa humanitat

Tots som torres de la mateixa humanitat

Enhorabona a tots els alumnes de 2n d’ESO pels projectes que heu creat i, també, felicitats a les professores Mireia Gento i Clàudia González per la implicació i dedicació a l’hora de realitzar el projecte conjunt.