Qui hauria dit que el curs acabaria així quan vam començar al setembre?

Els alumnes de 1r d’ESO quan vam començar al setembre vam entrar a les aules morts de por, vam veure les nostres tutores i vam pensar: Què farem aquest curs? Ja estem a secundària i ens han dit que és molt difícil!

Un gran grup érem de l’escola i la resta veníem d’altres escoles. Des d’un bon començament vam tenir clar que érem com una família.  Teníem clar que passaríem moltes hores al dia tots junts. 

La primera i segona avaluació, vam estar tots junts a la classe. Vam anar d’excursió. Vam gaudir amb els nostres companys. També vam patir amb algunes proves. 

De cop i volta, quan estàvem acabant la segona avaluació, d’un dia per l’altre, vam haver d’anar cap a casa. En un principi ens va agradar i, a més a més, venia Setmana Santa!! Més vacances!!

Però, quan portàvem 3 – 4 setmanes, la cosa ja no era tan maca. No teníem al costat als nostres companys, als nostres professors… Només els veiem per la pantalla de l’ordinador mitjançant les videoconferències que fèiem.

Hem treballat de valent! i això s’ha vist reflectit als nostres resultats. Hem vist que amb esforç i treball podem tirar endavant.

Hem aconseguit superar el curs i tenim clar què és el que hem de fer al començar segon. Però ara toca gaudir de l’estiu. Hem de descansar. Ens ho hem guanyat!!

I a més, avui és l’últim dia de curs!!

Avui hem fet l’última videoconferència amb les nostres tutores i hem creat un mur virtual on hem penjat fotos, vídeos, boniques reflexions, idees, sentiments, etc.

Volem que hi entreu i ho mireu atentament. Tenim moltes inquietuds encara.

No us ho podeu perdre! Us agradarà!

Fet amb Padlet

Fet amb Padlet

D’altres articles que us poden interessar…

Comiat alumnat 4t ESO

Comiat alumnat 4t ESO

Estimats i estimades alumnes de 4t d’ESO,Donat que, aquest any, la COVID 19 ens ha robat les abraçades reals, us volem fer arribar una altra abraçada molt càlida i molt especial formada per paraules i records, perquè el vostre viatge per l’escola Sant...

Petit Príncep

Petit Príncep

Aquí podeu veure el resultat d’un projecte de lectura dels alumnes de 1r d’ESO fet durant el confinament.