Sagrat Cor

Danses juny 2022

El passat dimarts 21 de juny, tots junts vam poder gaudir de les danses dels alumnes d’Educació infantil i Educació primària al poliesportiu l’Hospitalet Nord. Va ser una tarda molt acollidora, entretinguda i familiar on vam compartir l’alegria i el ritme dels nens i les nenes de la nostra escola. Va ser un dia que mai oblidarem!

Us deixem els vídeos per si algú vol tornar a veure aquestes danses que tant esforç i treball hi han dedicat. Ens fa molta il·lusió poder compartir-los amb vosaltres.

P3P4P5

1r Primària2n Primària3r Primària4t Primària Primària PrimàriaComiat

i

Blog

Què estem fent a Pastoral?

Sant Jordi 2022

Sant Jordi 2022

El 22 d’abril vam celebrar els Jocs Florals a l’escola amb categories literària, artística i fotogràfica.

Una mirada a la Prehistòria

Una mirada a la Prehistòria

Els primers canvis de l’espècie humana es van donar per certes necessitats d’adaptar-se al medi. Buscar aquests canvis i identificar-los en els nostre dies ens ha fet adonar que l’home continua evolucionant i canviant segons la seves necessitats.

QUINA AVENTURA!

QUINA AVENTURA!

El dia 25 de febrer els alumnes de Cicle Mitjà  vam anar d'excursió a un parc d'Aventura situat entre arbres i a primera linia de mar. Les instal·lacions tenien diversos circuits amb tirolines, ponts, lianes, passarel·les… Cal destacar l'ambient de cooperació que es...