Domund

El missatge del Papa és que “no podem deixar de parlar del que hem vist i sentit” i ens convida a cadascú de nosaltres a “fer-nos càrrec” i a donar a conèixer allò que tenim al nostre cor. En definitiva, descobrir la presència de Déu en el nostre dia a dia i assumir la nostra responsabilitat, com a cristians, d’explicar als altres la grandesa de Déu.

D’aquí, el lema d’aquest any del Domund: “EXPLICA EL QUE HAS VIST I SENTIT”

Més informació:

Domund 24 d’octubre 2021 Vídeo  

LEMA:

  • “EXPLICA” : La Bona Nova que has experimentat no és per guardar-la: la vida de Crist ens dóna agraïment i alegria que no podem retenir. El teu testimoni de com el Senyor ha entrat en el teu cor és important també per als altres. COMPARTEIX-HO!!
  • “ ….. EL QUE HAS VIST I SENTIT”: La Fe t’ha entrat per l’oïda: una vegada van ser els teus pares, mossens, catequistes, professors, amics,… els que et van parlar de Déu. Més tard tu has anat coneixent, “a la pròpia pell” la força de l’amor. També has vist i escoltat el testimoni dels missioners: el seu exemple d’entrega ha sacsejat el teu compromís baptismal de ser un apòstol generós i alegre de l’Evangeli.