Tot i el confinament, hem pogut celebrar en 2n CONCURS DE VÍDEO CIÈNCIA, potser diferent a com ho havíem imaginat, i potser més en família que mai.
Agraïm la participació de totes i tots els que ens heu fet arribar els vídeos dels vostres reptes científics i ens complau compartir amb vosaltres que els guanyadors del 2n Concurs de Ciència enguany són:

  • Biel Molina en categoria aleví
  • Marta Segura en categoria júnior

A ells moltes felicitats per la fita aconseguida, i a la resta convidar-vos a descobrir la ciència que ens envolta i a experimentar amb ella.
Tot seguit us deixem un tast dels vídeos dels guanyadors i us esperem el proper curs en el que serà el 3r Concurs de Vídeo Ciència.

 

D’altres articles que us poden interessar…

Comiat alumnat 4t ESO

Comiat alumnat 4t ESO

Estimats i estimades alumnes de 4t d’ESO,Donat que, aquest any, la COVID 19 ens ha robat les abraçades reals, us volem fer arribar una altra abraçada molt càlida i molt especial formada per paraules i records, perquè el vostre viatge per l’escola Sant...

Petit Príncep

Petit Príncep

Aquí podeu veure el resultat d’un projecte de lectura dels alumnes de 1r d’ESO fet durant el confinament.

Acabem un curs diferent…

Acabem un curs diferent…

Ha arribat l’últim dia de curs! Els alumnes de 1r d’ESO hem fet una activitat molt xula que volem compartir amb tothom!! Volem que hi entreu i gaudiu amb nosaltres.