L’alumnat de 3r i 4r d’ESO han estat fent diferents representacions artístiques d’expressió corporal a partir d’ombres Xineses. Des del departament d’educació física intentem que l’alumnat busqui altres maneres de comunicar-se i expressar-se és per això que aquest treball a partir d’ombres ens mostra una altre realitat a la que no estem acostumats.

En aquests dies de confinament  hem d’aprendre a escolar i a mirar més enllà per entendre als més petits de la casa. No sempre és fàcil acompanyar-los en tot però han de trobar el seu espai de desconnexió i d’expressió.

Us motivem a tots i totes a seguir treballant per tal que l’expressió i la comunicació corporal es mogui per les vostres llars i aprendre una altre manera de comunicar-vos sense necessitat de parlar.

Explicació del video. Nicole Valeria Tafur 3rA d’ESO

Al principi, una gimnasta està entrenant, i fent un element es lesiona. Va a urgències, amb tan mala sort que el metge li diu que dintre de tres setmanes tornarà a caminar, però no podrà fer gimnàstica mai més. Ella, es posa molt trista, però pensa que cap lesió la pot derrotar. Quan passen les tres setmanes, ella comença a entrenar per a una competició. Arriba la competició i ho fa perfecte, així que la guanya. S’adona de que ningú et pot limitar, si t’agrada el que fas, farás el màxim esforç per seguir fent-ho. 

Explicació del video. Sara Reyes 4t A ESO

La cançó parla d’una noia que li diu a la seva parella que sent coses per una altra persona. La noia diu que és una mal tipus de papallones, y que per molt que li sàpiga malament, ho ha de confessar i deixar de ocultar-li el que sent per la altra persona.

D’altres articles que us poden interessar…

Comiat alumnat 4t ESO

Comiat alumnat 4t ESO

Estimats i estimades alumnes de 4t d’ESO,Donat que, aquest any, la COVID 19 ens ha robat les abraçades reals, us volem fer arribar una altra abraçada molt càlida i molt especial formada per paraules i records, perquè el vostre viatge per l’escola Sant...

Petit Príncep

Petit Príncep

Aquí podeu veure el resultat d’un projecte de lectura dels alumnes de 1r d’ESO fet durant el confinament.

Acabem un curs diferent…

Acabem un curs diferent…

Ha arribat l’últim dia de curs! Els alumnes de 1r d’ESO hem fet una activitat molt xula que volem compartir amb tothom!! Volem que hi entreu i gaudiu amb nosaltres.