Durant les setmanes de Quaresma estem vivint un procés. Recorrem un camí, comunitari i personal, amb una direcció: identificar-nos amb Crist, amb la seva fidelitat a la voluntat del Pare. Acudim al sagrament del perdó, reconeixent els obstacles en la nostra vida, però Déu surt a buscar-nos i ens convida a l’alegria: el seu perdó ens torna l’alegria. I aquesta nascuda del perdó ens uneix  els germans i sustenta a la comunitat. Demanem a Déu la gràcia del perdó i la reconciliació.

En aquest període penitencial, és temps de reflexionar com podem afinar el nostre Cor,  és temps per fer un examen de consciència per canviar, transformar-nos i renovar-nos.

La reflexió personal i la confessió individual és el camí per aconseguir-lo. Hem de ser capaços de demanar perdó, hem d’estar disposats a fer-nos preguntes i donar-nos respostes. És temps de convertir les nostres febleses en fortaleses.

I després de renovar-nos hem de sentir que ens reconciliem amb nosaltres mateixos, amb Déu i amb els altres. Perquè el compromís que avui estem adquirint ens ajudarà a endinsar-nos dintre nostre i a reconèixer les nostres actituds.

D’altres articles que us poden interessar…

SORTIDA AL MERCAT

SORTIDA AL MERCAT

Els peixos i les tortugues van al Mercat de Collblanc amb l’alumnat de 3r d’ESO.