Aquest any el grup de segon d’ESO estem eixamplant el cor. Per reforçar els nostres valors hem realitzat dues campanyes solidàries i una visita a Sant Joan de Deu:

La primera va ser de recollida de roba per Solidança: roba amiga. Ens vàreu donar moltes peces de roba que podran ser reaprofitades. La segona, una campanya d’aliments pel Cottolengo en la que les vostres aportacions han aconseguit aportar molt menjar per les persones que allí viuen. A més, com cada any, vam gaudir de l’encesa de llums de l’arbre de l’Hospital Sant Joan de Déu. Vam portar un penjoll solidari fet a classe per començar el Nadal i vam compartir una estona amb els infants amb malalties més greus perquè sentin que no estan mai sols.

Estem segurs que els valors dels nostres nois milloren en ajudar als més necessitats, quan veuen i viuen les dificultats d’altres persones que viuen al nostre costat. Seguirem eixamplant el cor.

D’altres articles que us poden interessar…

Comiat alumnat 4t ESO

Comiat alumnat 4t ESO

Estimats i estimades alumnes de 4t d’ESO,Donat que, aquest any, la COVID 19 ens ha robat les abraçades reals, us volem fer arribar una altra abraçada molt càlida i molt especial formada per paraules i records, perquè el vostre viatge per l’escola Sant...

Petit Príncep

Petit Príncep

Aquí podeu veure el resultat d’un projecte de lectura dels alumnes de 1r d’ESO fet durant el confinament.

Acabem un curs diferent…

Acabem un curs diferent…

Ha arribat l’últim dia de curs! Els alumnes de 1r d’ESO hem fet una activitat molt xula que volem compartir amb tothom!! Volem que hi entreu i gaudiu amb nosaltres.