És temps de quaresma!

Durant les setmanes de Quaresma estem vivint un procés de reflexió on podem afinar el nostre cor, és temps per fer un examen de consciència per canviar, transformar-nos i renovar-nos.

 Recorrem un camí, comunitari i personal, amb una direcció: identificar-nos amb Crist, amb la seva fidelitat a la voluntat del Pare. La reflexió personal i la confessió individual és el camí per aconseguir-lo. Hem de ser capaços de demanar perdó, hem d’estar disposats a fer-nos preguntes i donar-nos respostes. És temps de convertir les nostres febleses en fortaleses. 

 Acudim al sagrament del perdó, reconeixent els obstacles en la nostra vida, però Déu surt a buscar-nos i ens convida a l’alegria: el seu perdó ens torna l’alegria. I aquesta nascuda del perdó ens uneix  els germans i sustenta a la comunitat.

I després de renovar-nos hem de sentir que ens reconciliem amb nosaltres mateixos, amb Déu i amb els altres. Perquè el compromís que avui estem adquirint ens ajudarà a endinsar-nos dintre nostre i a reconèixer les nostres actituds.

 

 

El perdón. Episodi 7. A mi Yo Adolescente. Irene Villa

VÍDEO

 

Perdona” de Macedònia.

CANÇÓ